avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare 'chirias' in baza unui contract de cesiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare 'chirias' in baza unui contract de cesiune (folosinta imobil)

intre doua societati comerciale s-a incheiat un contract de cesiune folosinta imobil. cedentul avea o ipoteca pe acel imobil, iar banca l-a executat silit(nu a platit ratele la credit) si a vandut imobilul la licitatie. tertul adjudecatar in calitate de nou proprietar doreste evacuarea asa-zisului chirias. problema ar fi ca in extrasul de carte funciara apare sarcina inscrisa cu privire la cesiune si este anterioara executarii silite. cum poate fi evacuat chiriasul?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 14:27, 28 Martie 2011
Actiune in evacuare daca nu paraseste de buna voie imobilul, dupa ce i se aduce la cunostinta faptul ca s-a schimbat proprietarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare imobil închiriat, executat silit: ce drepturi are chiriașul față de noul proprietar și cum poate fi evacuat, dacă nu vrea să plece? amcteam amcteam Avem urmatoarea speta: un imobil executat silit, locuit de un chirias, cu contract facut de persoana care este executata silit. Ce drepturi are chiriasul fata ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil scos la licitatie de banca Aura2 Aura2 Se poate inchiria un imobil scos la licitatie pentru o datorie pentru care s-a pus ipoteca acel bun? Nu inseamna asta ca impiedic executarea silita si ... (vezi toată discuția)
Executarea silita si contractul de comodat Bogdan_Garleanu Bogdan_Garleanu Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de o executare silita si un contract de comodat. Am dobandit, de la banca, la licitatie o casa. Vechea proprietara are ... (vezi toată discuția)