avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA recuperare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

recuperare tva

am firma din 2003 care functioneaza f.pierderi asi dori sa stiu daca pot recupera tva avand tva cam 30.000 lei noi de recuperat de la un leasing imobiliar pe firma acumulati de 4 ani e posibil sa nu recuperez tot tva.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:12, 30 Martie 2011
sigur; bifati casuta "da" in decontul 300 la intrebarea "solicitati rambursarea sumei negative "
Va urma control fiscal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export intr-un stat non ue, regimul tva-ului robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Firma noastra a realizat un import de marfa dintr-un stat NON UE pentru care am platit deja TVA-ul. Urmeaza in zilele urmatoare sa exportam ... (vezi toată discuția)
Suma minima pentru rambursarea tva alina240 alina240 Buna ziua, Am citit undeva ca suma minima pentru rambursare de TVA trebuie sa fie de 5000 roni. Contabilul firmei spune ca trebuie sa fie de minim 20 000 ... (vezi toată discuția)
Deducere sau recuperare tva albulescu albulescu Buna ziua,o SC comerciala poate sa deduca ori sa recupereze TVA-ul pe care la platit prin cumpararea unui program de calculator care il va fi folosi intr-un ... (vezi toată discuția)