avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ajutor urgent
Discuție deschisă în Executare silită

ajutor urgent

Intru-un contract de imprumut cu un ifn (proxicredit sau cofidis) in care s-a intirziat cu plata ratelor cca 3-4 luni , acesta s-a transformat ,si-a schimbat denumirea in ,, tezaur imobiliare', cu care eu nu am mai semnat un contract , are dreptul executorul ifn-ului tezaur imobilare si este legal sa trimita poprire pe pensie fara hotarare judecatoresca?Stiu ca este o modificare a c civ privind executarea silita in care curtea constitutionala ,spune ca este nelegal fara a fi in instanta ? Ce se poate face pentru a nu opera retinerea?
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 14:43, 28 Martie 2011
Este titlu executoriu contractul de credit.
Nu au nevoie de hotarare judecatoreasca pentru a-l pune in executare.
PUteti face contestatie la executarea silita cu suspendarea executarii silite.
Buna ziua,

Schimbarea denumirii nu presupune neaparat si incheierea unui act aditional. Contractele de leasing sunt titluri executorii, dar trebuie ceruta incuviintarea executarii silite, ceea ce este o formalitate. Puteti face contestatie la executare in termen de 15 zile de la instiintarea privind poprirea si/sau primirea somatiei de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala -credit ifn mariusgsl mariusgsl O angajata a societatii noastre are inregistrate debite la plata ratelor catre SC COFIDIS IFN SA. Ni s-a trimis o adresa prin care ni se solicita ... (vezi toată discuția)
Contract credit ifn - titlu executoriu? andreib2009 andreib2009 Contractele de credit incheiate cu institutiile financiare nebancare anterior intrarii in vigoare a OUG 99/2006 sunt considerate titluri executorii? Care este ... (vezi toată discuția)
Inselatorii ale unei societati de credit jidanu77 jidanu77 Bună seara, Am să vă expun în continuare o problemă pe care întâmpin de aproximativ 1 an de zile. În octombrie 2013,m-am trezit cu o executare silită ... (vezi toată discuția)