avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA cabinet veterinar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA cabinet veterinar

salutare tuturor!
stie cineva pana la urma cum a ramas cu TVA-ul pt cabinetele veterinare?
sunt platitoare din 2007 sau din 2010?
am citit pe forum discutia referitoare la acest subiect, dar, parerile sunt impartite ...
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 17:33, 28 Martie 2011
incepand cu 1 ian 2007, odata cu aderarea romaniei la UE, serviciile medicilor veterinari au devenit taxabile
este adevarat ca incepand cu 1 ian 2010, in normele metodologice s-a precizat si mai clar acest lucru, dar taxarea a inceput in 2007, conform codului fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva -cabinet veterinar danaco danaco am depasit pragul de impozitare in 2009 si nu am solicitat intregistrarea ca platitor tva, iintrucat stiam ca activitatea nu e impozabila TVA. controlul ... (vezi toată discuția)
Sunt medicii veterinari platitori de tva inainte de 1 ian 2010? anaf m-a pacalit si mi-a luat banii ...apoi am aflat ca au gresit ! aveugenman54 aveugenman54 pe scurt controlul anaf mi- stabilt o suma de 500 milioane ca tva neplatit ca medic veterinar in cabinet individual. am platit o parte /fond somas, cass, etc. ... (vezi toată discuția)
Achizitie de servicii intracomunitare Lucia B. Lucia B. Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere despre urmatoarea situatie: Firma la care lucrez are ca obiect de activitate transport rutier de marfuri intern ... (vezi toată discuția)