avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA sunt medicii veterinari platitori de tva inainte de 1 ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

sunt medicii veterinari platitori de tva inainte de 1 ian 2010? ANAF m-a pacalit si mi-a luat banii ...apoi am aflat ca au gresit !

pe scurt controlul anaf mi- stabilt o suma de 500 milioane ca tva neplatit ca medic veterinar in cabinet individual. am platit o parte /fond somas, cass, etc. ulterior am aflat ca era scutit serviciul medical veterinar. la 1 ian 2010 apar din nou o modificare care zice ca se plateste.... mai pot oare rcupera din ce am platit nedatorat/ anaf zice ion scris ca nu ! cine are alta parare !???=D>
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 15:45, 13 Mai 2011
incepand cu 1 ian 2007 serviciile veterinarilor nu mai sunt scutite de tva.
de la 1 ian 2010 apare in norme o precizare care intareste acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva cabinet veterinar H_Maria H_Maria salutare tuturor! stie cineva pana la urma cum a ramas cu TVA-ul pt cabinetele veterinare? sunt platitoare din 2007 sau din 2010? am citit pe forum discutia ... (vezi toată discuția)
Tva -cabinet veterinar danaco danaco am depasit pragul de impozitare in 2009 si nu am solicitat intregistrarea ca platitor tva, iintrucat stiam ca activitatea nu e impozabila TVA. controlul ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical -tva intracomunitar bogdan99 bogdan99 Buna ziua, Am nevoie urgent de sfaturi pentru urmatoarea situatie : O societate cu obiect de activitate Cabinet Medical neplatitoare de Tva face o ... (vezi toată discuția)