avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

am divortat acum un an si am hotarat impreuna cu fosta sotie sa nu facem partaj pana acum. De la ponuntarea sentintei sotia mea a retras banii din citeva conturi pentru a-si cumpara un apartament cum pot face dovada ca la data pronuntarii divortului acei bani se aflau in cont si prin urmare impreuna cu celelalte bunuri sunt supusi partajului?
Cel mai recent răspuns: uler2010 , utilizator 15:48, 28 Martie 2011
Acte bancare: istoricul contului, extrase de cont etc.
banca cit tine evidenta unui cont desfintat?
sau a tranzactiilor pe un cont precizez ca titulara contului era sotia dar banii erau obtinuti de amindoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bani andreiionel andreiionel Daca stiu banca unde sotia mea a depus bani in timpul casniciei pe numele ei , un avocat se poate adresa acelei banci sa scoata extrasul de ... (vezi toată discuția)
Partaj conturi bancare danmarianpopescu danmarianpopescu Dupa divort se face partajul si in instanta se cere situatia conturile bancare. Una din parti(sotia) stia ca au depozite bancare dar nu a avut niciodata acces ... (vezi toată discuția)
Partaj la 2 ani de la divort uler2010 uler2010 cum pot dovedii ca la data pronuntarii divortului existau conturi bancare pe care fosta sotie le-a lichidat pt a-si cumpara un apartament desi nu facusem inca ... (vezi toată discuția)