avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vecinul bataus
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vecinul bataus

mama mea a fost batuta de vecin in fata politiei adica un organ al postului de pol era la fata locului si nu a intervenit pana dupa ce mama a fost batuta atunci l-a incatusat pe agresor.
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 17:57, 28 Martie 2011
aceasta este procedura. in acest fel devine organ constatator al agresiunii. ulterior procedind la imobilizarea agresorului. Daca va spun ca mie insami mi s-a intimplat . desi l-am incunostiintat ca sam fost agresata pina nu am primit o palma in fata politistului , acesta nu i-a luat nici o declaratie agreasorului.:((
Prin documentele de retinere,posibil ca organul de politie sa consemneze succesiunea de evenimente,inclusiv loviturile asupra mamei dvs,aspecte care vor fi apreciate de catre procurorul de caz
partea buna e ca la incatusat.
nu putea sa intervina intr-o simpla cearta,decat cu o amenda,iar ulterior,vecinul agresiv,o batea si mai rau.

eu zic ca a facut o miscare buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica monica-aluas01 monica-aluas01 Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu niste sfaturi in ceea ce priveste situatia descrisa mai jos: in urma cu cateva zile, tatal meu a fost agresat fizic ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu politia romana Antik Antik Avem urmatoarea speta : Un var de-al meu a dat muzica tare la ora tarzie din noapte. A venit politia romana ,patrula mixta compusa din politisti locali si ... (vezi toată discuția)
Am fost violată și am depus plângere la poliție. au trecut 2 luni de atunci, dar nu am primit nici un răspuns... ce se întâmplă? ContSters492949 ContSters492949 Acum 2 luni am fost violată...și în ziua în care s-a întâmplat am fost la poliție...am depus plângerea...și am făcut tot ce se cerea in procedura ... (vezi toată discuția)