avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost violată și am depus plângere la poliție. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost violată și am depus plângere la poliție. Au trecut 2 luni de atunci, dar nu am primit nici un răspuns... ce se întâmplă?

Acum 2 luni am fost violată...și în ziua în care s-a întâmplat am fost la poliție...am depus plângerea...și am făcut tot ce se cerea in procedura lor...a doua zi am fost la medicul ginecolog...dar nu mi s-a spus nimic...au trecut 2 luni și nu am primit niciun răspuns de la nimeni...ce trebuie sa fac mai departe?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 09:58, 16 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti la politie si solicitati detalii
Cunoasteti autorul ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul sa va constituiti parte civila in procesul penal si sa solicitati daune materiale si morale.
Aveti dreptul sa solicitati sa vi se comunice stadiul urmaririi penale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cunosteti agresorul, l-ati putut identifica, etc...?
Aveti cetificatul medico-legal de constatare a agresiunii sexuale?
Certificatul a fost comunicat organelor de ancheta competente?
Nu se intelege prea bine din cele ce afirmati.
Cum specificat mai sus de catre dl avocat Patrascu aveti dreptul sa solicitati procurorului informatii referitoare la stadiul urmaririi penale.
Intelegem ca dupa un asemenea eveniment nu sunteti in cea mai buna forma fizica si psihica, dar, daca nu actionati, agresorul risca sa dispara (organele de ancheta sunt in general supra solicitate si perioada vacantelor nu aranjeaza lucrurile).
Nu uitati ca in calitate de victima aveti dreptul la un sprijin psihologic.
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Demos, utilizator
Da,cunosc agresorul...și am fost și la ginecolog...dar nu am primit niciun certificat....și nici un răspuns cu ce se va întâmpla mai departe.

Și în plus a fost și el chestionat de polițiști..și a spus că cică eu am vrut...și în timp ce el era in camera peste mine venise și mama lui in camera de vreo 3-4ori și nu a făcut nimic...iar după ce am terminat de depus plângerea la poliție și de făcut toți pașii care mi s-au cerut...am plecat spre casa ..și tot sunau surorile agresorului și îmi spuneau să îl iert...că îmi dau bani și de-astea...apropo agresorul doar ce scăpase din pușcărie ....și alte dați când suna cineva din familia lui spuneau că am eu probleme cu capul că sunt nebuna și că nu știu ce vorbesc....

Ideea este că eram la un var de-al iubitului meu...că el trebuia să lucreze la casa lui o săptămână...așa în fine...și după ce s-a întâmplat ...mama lui m-a chemat în bucătărie și mi-a spus sa nu afle nimeni ce s-a întâmplat...și că o să mă facă nora ei..și să caut cearta ca să mă despart de iubitul meu...precizez că iubitul meu pe timpul zilei lucra în alta localitate...și nu am prezentat semne de agresiune..
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
trandafir2, moderator
Ar fi bine sa va faceti analizele de boli cu transmitere sexuala. Pentru HIV este necesar sa treaca un anumit timp de la infectie, functie de testul folosit. (Asta e important si din punct de vedere juridic.)

Pe de alta parte trebuie sa dovediti ca nu ati consimtit, dar nu ca v-ati razgandit ulterior.

Alte discuții în legătură

Agresiune, plangere penala iciobica iciobica buna ,sunt un platitor onest de taxe si altele catre statul frumos numit romania.intr-una din zilele lunii ianuarie am fost agresat in scara de bloc a unor ... (vezi toată discuția)
Agresiune passerotto passerotto Buna ziua.acum 10 zile am fost agresata de o persoana care a fost identificata.am facut plangere la politie unde m-am prezentat cu certificatul medico ... (vezi toată discuția)
Plangere penala antolia antolia Buna ziua ! In urma unei agresiuni fizice , a fost depusa o plangere la politie . Dupa intocmirea dosarului , procurorul a dispus inceperea urmaririi penale . ... (vezi toată discuția)