avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost violată și am depus plângere la poliție. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost violată și am depus plângere la poliție. Au trecut 2 luni de atunci, dar nu am primit nici un răspuns... ce se întâmplă?

Acum 2 luni am fost violată...și în ziua în care s-a întâmplat am fost la poliție...am depus plângerea...și am făcut tot ce se cerea in procedura lor...a doua zi am fost la medicul ginecolog...dar nu mi s-a spus nimic...au trecut 2 luni și nu am primit niciun răspuns de la nimeni...ce trebuie sa fac mai departe?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 09:58, 16 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa cedati presiunilor.
Mergeti la ginecologul care a facut examenul si cereti cetificatul medico-legal de constatare a agresiunii sexuale.
Daca acesta nu a fost deja comunicat organelor de ancheta faceti-o cu numar de inregistrare.
Presupun ca la politie ati declarat ca v-ati exprimat clar lipsa de consimtamant.
Faptul ca ati actionat imediat dupa producerea agresiunii in fata organelor de politie exclude un scenariu de tip "mi-a placut, dar, dupa, m-am razgandit".
Trebuie sa stiti ca in situatie de agresiune, persoana agresata are reflexul propriei ei protectii, ori, cu un puscarias nu te apuci sa te bati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune, plangere penala iciobica iciobica buna ,sunt un platitor onest de taxe si altele catre statul frumos numit romania.intr-una din zilele lunii ianuarie am fost agresat in scara de bloc a unor ... (vezi toată discuția)
Agresiune passerotto passerotto Buna ziua.acum 10 zile am fost agresata de o persoana care a fost identificata.am facut plangere la politie unde m-am prezentat cu certificatul medico ... (vezi toată discuția)
Plangere penala antolia antolia Buna ziua ! In urma unei agresiuni fizice , a fost depusa o plangere la politie . Dupa intocmirea dosarului , procurorul a dispus inceperea urmaririi penale . ... (vezi toată discuția)