avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ABUZURI ALE POLITIEI
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ABUZURI ALE POLITIEI

Buna ziua ,doresc sa stiu ,daca atunci cind esti citat sa mergi la sectia de politie,politistul foarte ostentativ ma filmeaza ,spunindu-mi ca ma va inregistra ,cu un aparat foto,doresc sa stiu daca au acest drept.va multumesc tuturor pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ANDREI ANCA , Consultant protectia mediului 10:26, 30 Martie 2011
Personal consider ca, fara acordul dvs. sau fara dispozitia procurorului de caz in situatiile strict determinate de lege, nu are voie.
De fapt ce a filmat politistul ?
Audierea dvs,o discutie privata ?
politistul ma tot sicaneaza trimitindu-mi citatii,iar de cite ori merg la sectie ostentativ imi pune un aparat foto in fata spunindu-mi ca ma filmeaza ,are voie sa faca acest lucru si eu la rindul meu am inregistrat toate discutiile cu telefonul mobil,insa nu satiu daca le pot folosi in instanta pt ca doresc sa fac o sesizare pt abuz in serviciu
Cred ca ar trebui sa dati anumite amanunte pentru o mai buna cunoastere a situatiei si pentru a primi informatiile de care probabil aveti nevoie:
1.Pentru ce sunteti citat la politie ?
2.In ce ar consta abuzul in serviciu al politistului sau la ce va referiti cand considerati ca savarseste aceasta infractiune ?
asadar sa fiu mai explicita,ammers la sectia de politie si am depus o reclamatie impotriva unui vecin care in repetate rinduri m-a amenintat ca ma va omori,imi va da foc la casa,imi va otravi ciinele(ceea ce sa si intimplat <un ciobanesc mi_a fost otravit <insa am reusit sa il salvez,iar alt catelus mai mic ia fost scos ochiul fiind lovit cu o piatra),AM RECLAMAT TOATE ASTEA LA POLITIE ,INSA ACESTIA SU in acest cazNT PRIETENI CU ACEST VECINI CARE este traficant de tigari,droguri,acum nu inteleg politistilor ori le este frica de acest vecin ,ori sunt prieteni,insa mie imi trimit in fiecare saptamina citatii sa merg la politie sa dau declaratii,mai mult decit atit intr-o seara cind vecinul a bruscat-o pe mama ,am sunat la 112 ,iar urmarea a fost o amenda primita tot de la acest politist,l-am raclamat la ipj ,dupa care m-a citat iar la politie ,punindu-mi ostentativ un aparat foto,spunundu-mi ca ma inregistreaza ,iar la reclamatia mea va da nup,ce pot face in acest caz ,de vecin ma feresc cit pot,dar oare politistul nu face un abuz in serviciu ?VA MULTUMESC PT RASPUNSURI SAU SUGESTII

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare lupudm lupudm buna ziua ma numesc dan lupu si am intrat intro incurcatura am adoptat un ciine si acesta a fugit.am anuntat asociatia si dupa aia.......... au venit in ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor ContSters126538 ContSters126538 Oameni buni, ajutati-ma ! Am o casa la Slanic Moldova pe care am inregistrat-o ca pensiune, dar care nu merge cine stie ce deloc. Au venit niste politisti ... (vezi toată discuția)
Abuz politia și paznici carfourr Andreeaxl Andreeaxl Bună ziua va rog sa îmi răspundeți și mie la o întrebare va rog frumos.astăzi am mers sa cumpăr ceva din carfour si la oprire am fost oprita de paznici ... (vezi toată discuția)