avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare

buna ziua

ma numesc dan lupu si am intrat intro incurcatura

am adoptat un ciine si acesta a fugit.am anuntat asociatia si dupa aia..........
au venit in lipsa mea acasa cu politia de la postul de ppolitie fara consimtamintul meu ,fara mandat fara a fi autoritate cu drept,au intrat in curte au spart casa si au furat bani sub pretextul ca ,,,,cauta acel ciine.mentionez ca nu era nimeni acasa.primesc pe email amenintari ca imi ea copiii ca ma baga la puscarie{pe ce baza nu stiu}ma santajeaza ca daca ii dau ciinele renunta,a scris un articol denigrator la adresa mea pe situl ei si asa mai departe
la politie cind am fost sa depun plingere 2{doua}zile la rind nu au vrut sa imi spuna ce sa intimplat nu au vrut sa imi primeasca nici plingerile.conversatia de la politie o am inregistrata audio cu consimtamintul lor pentru ca le-am spus ca este inregistrata de doua ori,iar atitudinea lor a fost ca au inceput sa tipe la mine sa ma intimideze,sa ma ameninte si ca ei nu stiu nimic iar cand le-am spus ca ma duc la parchet si-au adus brusc aminte de ce sa intimplat.totul sa facut cu stirea sefului de post si probabil din ordinul lui

unde trebuie sa ma duc pentru plingere penala impotriva tuturor si cum pot sa ma pun sub protectie impotriva politiei pentru ca vor incepe sa ma intimideze si sa faca presiuni asupra mea

va multumesc

cu stima
dan lupu
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 10:24, 25 Iunie 2009
Perchezitia domiciliara se efectueaza de catre organele de cercetare numai cu autorizatie emisa de catre instanta de judecata.

au intrat in curte au spart casa si au furat bani sub pretextul ca ,,,,cauta acel ciine.mentionez ca nu era nimeni acasa.

Daca intr-adevar aceste informatii sunt conforme cu realitatea , infractiunea savarsita este cea de cercetare abuziva .
si abuz in serviciu
Adresati-va cu o plangere Parchetului .
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
:-/
Nu vad legatura disparitiei cainelui cu furtul banilor>!
Sa inteleg ca pentru adoptia cainelui de la acea asociatie, ati primit o suma de bani?!
Incercati sa fiti mai explicit...:)
Si daca totusi cineva a intrat in casa dvs. ,in lipsa dvs.,au sustras bunuri...,avem un set de infractiuni savirsite.
pentru un raspuns concret trebuie sa prezentati situatia concreta.
mergeti depuneti plangerea la parchet. Faceti plangere si impotriva actelor organelor de cercetare penala care v-au tratat necorespunzator.
Mentionati in plangere toate elementele necesare , descrieti lucrurile asa cum stiti ca s-au petrecut si indicati si mijloacele de proba cu ajutorul carora doriti sa va sustineti acuzatiile. Se vor face cercetari , iar daca vor fi gasiti vinovati , vor raspunde in mod cert pentru faptele lor, care, intr-adevar , nu sunt putinela numar , daca ar fi sa facem incadrarea juridica a acstora, avem de-a face c u o serie de infractiuni: violare de domiciliu, furt , amenintare...etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face plangere impotriva politiei romane? lupudm lupudm la ce instanta pot face plangere impotriva politiei romane pentru abuz,incalcarea drepturilor omului sia constitutiei? (vezi toată discuția)
Minori infractori papyan papyan buna ziua, in urma cu exact 1 luna fata mea in varsta de 10 ani a fost pacalita sub diferite pretexte sa primeasca in casa, 2 cunostinte, vecine de bloc si cu ... (vezi toată discuția)
Frauda informatica - phishing marcel123456 marcel123456 Buna, am urmatoarea problema, recent am am incercat sa fur un cont de Facebook folosind phishing-ul si regret chestia asta. Este vorba de o colega, pe care ... (vezi toată discuția)