avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde pot face plangere impotriva politiei romane?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde pot face plangere impotriva politiei romane?

la ce instanta pot face plangere impotriva politiei romane pentru abuz,incalcarea drepturilor omului sia constitutiei?
Cel mai recent răspuns: lupudm , utilizator 17:16, 11 Noiembrie 2009
In ce sens a existat o incalcare a drepturilor?
Incercati sa fiti mai explicit...pentru un raspuns pertinent! B-)
Pentru a capata un raspuns cat mai concis si cat mai documentat ar trebui sa ne comunicati in mod detaliat despre ce este vorba.
In general este competent Parchetul pe raza teritoriala a caruia s-a petrecut presupusa fapta,daca este vorba despre o infractiune.
De asemeni,in cazul in care nu este vorba despre o infractiune se poate formula sesizare la seful organului ierarhic superior al politistilor care au fost implicati.
Acestea sunt generalitati,este bine sa prezentati situatia in mod detaliat.
lupudm a scris:

la ce instanta pot face plangere impotriva politiei romane pentru abuz,incalcarea drepturilor omului sia constitutiei?

Daca e vorba de o infractiune la parchet.
Daca e vorba de altceva trebuie sa precizati ce a facut politia.
Ca si la topicul din IUNIE "violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare"cand ati fost incoerent si acum nu ne aduceti mai multe informatii. Va referiti la institutia Politiei Romane sau la politisti anume?
Consultati un avocat si va va reprezenta.
Succes!

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu cu politia ,hartuire si amenintare lupudm lupudm buna ziua ma numesc dan lupu si am intrat intro incurcatura am adoptat un ciine si acesta a fugit.am anuntat asociatia si dupa aia.......... au venit in ... (vezi toată discuția)
Amenintare formulata de un vecin George_one George_one Buna ziua. V-as ruga sa ma sfatuiti asupra urmatoarei situatii: acum 3-4 luni am avut o prima altercatie verbala cu o vecina posesoare a 7 caini in ... (vezi toată discuția)
Cod penal distrugere actionare in judecata m1ha1.blogs m1ha1.blogs Am depus o plangere la politie pentru distrugerea proprietatii personale in care am precizat ca ii actionez in judecata pe faptuitori. Am chemat politia la ... (vezi toată discuția)