avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ultraj contra bunelor moravuri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ultraj contra bunelor moravuri

in cazul unui scandal cine constata infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri? politia sau chiar victima poate face plangere impotriva agresorului si sa-l acuze de asa ceva.
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 18:00, 28 Martie 2011
o constata politia la fata locului.
daca sunt martori,se poate deununta infrctorul si ulterior,urmand sa se faca cercetari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj sunyigabi sunyigabi imi poate spune cineva, daca un politist in civil este batut fara motiv intro discoteca, merge ultraj contra bunelor moravuri? (vezi toată discuția)
Ultraj contra bunelor moravuri si calomnie. probarea faptelor si consecinte legale. robert900 robert900 Vreau sa va supun atentiei urmatoarea speta: Se depune la Parchet plangere peala impotriva a doua persoane pentru comiterea infractiunilor de ultraj conta ... (vezi toată discuția)
Marturia mincinoasa ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua .Am si eu o nelamurire in urmatorea fapta .Doua grupuri au fost implicate intr-un scandal iar politia a aplanat conflictul.In urma acestui conflict ... (vezi toată discuția)