avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat semnatura digitala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat semnatura digitala

Buna seara, as avea si eu o nelamurire poate ma poate ajuta cineva care depune deja declaratiile fiscale online.
Sunt persoana fizica si tin contab la niste firme, as dori sa depun online declaratiile fiscale si trebuie sa rezolv problema cu certificatul digital. :) Trebuie sa obtin un certificat digital pentru persoane fizice si atunci pot sa intocmesc declaratiile pt toate firmele? Daca eu obtin certificatul pe numele meu, atunci cine imi va aparea ca a intocmit (semnat)declaratiile eu sa o sa trec ca si pana acum pe directorul societatii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RaisaFudulu , utilizator 14:56, 5 Mai 2011
Cu un singur certificat puteti semna declaratiile pentru n firme,cu conditia sa fiti imputernicita de administratorii acestora prin imputernicire notariala ( cred ca stiti care sunt etapele).Din moment ce le semnati,inseamna ca le si intocmiti,nu? Deci treceti numele dumneavoastra.
De intocmit se intocmesc actele...dar daca acea persoana fizica nu are contract de colaborare sau de munca cu firmele respective.....poate trimite declaratiile prin semnatura digitala pe persoana fizica, prin imputernicire la notar pt fiecare societate...fara a fi nevoiti sa incheiem un contract de munca???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Nu pot depune online declarația 390 fără semnătură digitală. există posibilitatea să o pot depune la ghișeu? doblor doblor Buna ziua! In urma cu 2 luni am infiintat un PFA cu activitatea principala de Consultanta in IT (CAEN 6202). Luna trecuta m-am inregistrat in ROI pentru ca ... (vezi toată discuția)
Depunere online declaratii 100, 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu riscul de a considera ca pun o intrebare banala, pt linistea mea v-o adresez totusi: Am o firma cu salariati pt care voi depune online ... (vezi toată discuția)