avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare totala sau pe diferenta
Discuție deschisă în Executare silită

executare totala sau pe diferenta

Am castigat un litigiu de munca,mai precis salariile indexate,majorate si reactualizate.Societatea respectiva mi-a platit o parte din suma dar nu intreaga valoare a drepturilor castigate.Acum vreau sa-i execut silit si nu stiu daca executarea se poate face pe diferenta pe care mi-o datoreaza sau se face pe toata suma.Ma puteti ajuta cu un raspuns?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:21, 5 Aprilie 2011
Bineinteles ca pe diferenta, cum pe toata suma, daca ziceti ca v-au platit o parte ???
normal ca pe diferenta
Multumesc pentru raspunsuri si sa stiti ca nu am pus intamplator intrebarea.Un amic in exact aceeasi situatie i-a executat pe intreaga suma desi primise in prealabil o parte din ea,iar acum societatea incearca sa-si recupereze diferenta de bani :D
A gresit executorul in acel caz...sau instanta a hotarat asa...neobservand ca s-au achitat o parte din bani...
asta e un caz rar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu o intrebare deranjez vasile53 vasile53 In urma dezbaterii unei succesiuni unul dintre frati trebuia prin hotarire judecatoreasca sa imi dea o anumita suma de bani ,precum el detine bunuri in valoare ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare integrity integrity -am primit un raport de expertiza contabila conform caruia debitoarea imi datoreaza mai mult decat a somat-o executorul si, evident mai mult decat in adresele ... (vezi toată discuția)
Executare silita fotolist fotolist am primit o citatie,bineinteles din partea unui ifn...ei sunt asa,mai stresanti.X-(cam asa...notificare prealabila inceperii executarii silite''.as dori sa ... (vezi toată discuția)