-am primit un raport de expertiza contabila conform caruia debitoarea imi datoreaza mai mult decat a somat-o executorul si, evident mai mult decat in adresele de popriri
- debitoarea a cerut anularea incheierilor executorului pe motiv ca creanta a fost gresit calculata, Interesul debitoarei era sa plateasca mai putin decat a somat-o executorul,asa cum rezulta din contestatia la executare in care s-a plans ca s-ar fi aplicat dobanzi impotriva titlului executoriu, ca sumele nu sunt corecte...
Acum ca datoreaza mai mult conform expertizei decat din actele executorului (si sumele de baza neindexate sunt mai mari , iar cu indexare , evident si mai mari),
Vad ca avocatul ei a cerut instantei admiterea contestatiei pe motiv ca au fost calculate gresit, fara sa adauge insa ca acum datoreaza mai mult decat a fost somata Dilema mea e ca cere asta impotriva interesului pentru care a facut contestatie , executarea suspendata juma de an .
Ar putea anula actele de executare , va dispune indreptare (tinand cont ca n-a fost vatamata - n-a platit inca niciun leu si e vorba despre asa-zise erori de calcul despre care presupun ca nu sunt cauza de anulare ) sau va respinge contestatia debitoarei lipsita de interes sa plateasca mai mult decat a fost somata?
Are idee cineva cum e corect?
Multumesc anticipat celor care incearca sa ma ajute sa inteleg situatia asta
Este extrem de hilar ce solicită acel avocat. Contestația este făcută pentru că el susține că datorează mai puțin, nu mai mult.
Puteți spune că aveți dreptul să cereți mai puțin, iar aceasta nu este nicidecum o nulitate a actelor de executare silită.
Perimare
lucinda2010
Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)