avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs la pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs la pensie alimentara

La procesul de divort am cerut pensia alimentara din venit de spania deoarece el are resedinta acolo de 4 ani si munceste acolo sa stabilit pensia de 150 euroechivalent in lei si el a facut recurs fara nici o dovada la dosar spune ca nu munceste .Eu nu am cum sa dovedesc ca el munceste desi stiu ca a vorbit la tel.cu fiul-nostru in urma cu o luna si spune ca nu vine in tara deoarece munceste ce sanse am la recurs?
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
liutza37, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 21:21, 28 Martie 2011
regula este ca ce-l care solicita in fata instantei trebuie sa si probeze cele sustinute si afirmate.
depinde ce e in dosar si ce acte depune
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2011
Cristina Voicu, Avocat
el nu a depus nimik la dosar,doar si-a sunat avocatul sa-i spuna ca el plateste pensia din venitu minim pe economie din Romania.
Din pacate avem una din cele mai proaste legi in acest sens: poti aduce 10 martori ca e plecat din tara, nimeni nu itiva da dreptate, tu trebuie sa demonstrezi ca el are venituri acolo, de parca acolo traieste cu aer. Si cum nu ai puterea sa demonstrezi ca lucreaza....
la dosar are buletin de spania si imputernicire pt avocat nici o dovada ca nu munceste

Alte discuții în legătură

Semnarea somajului spaniol pe internet stie cineva daca se poate semna pe internet somajul si din romania fara ca cei de la inem sa stie ca nu esti an spania?mi>ar fi de mare folos raspunsul ... (vezi toată discuția)
Vechimea din strainatate dana 123 dana 123 Cum trebuie sa procedez pentru a avea in cartea de munca vechimea din strainatate(6 ani) ? Am lucrat cu contract legal si am platit asigurarile sociale. ... (vezi toată discuția)
Tatal in spania, pensie de intretinere in romania corina_cad corina_cad Buna ziua, Am un baiat de 16 ani sub ingrijire si legea a stabilit in anul 2001 sa primeasca de la tatal lui o pensie de 25% din salariu minim pe tara la ... (vezi toată discuția)