avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termenul de plata pentru cheltuielile de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termenul de plata pentru cheltuielile de judecata

Buna seara!
Am nevoie de ajutorul specializat. Am de platit cheltuielile de judecata, stabilite printr-o hotarare irevocabila a curtii de apel. Instanta s-a pronuntat pe 15 februarie, iar hotararea s-a redactat pe 5 martie. Problema e ca mie nu mi s-a comunicat aceasta hotarare, asa ca am decis sa ma duc sa iau o copie legalizata. In hotarare nu este precizat niciun termen.
Dilema mea: care este termenul in care pot plati cheltuielile de judecata?
Le pot plati prin mandat postal?
Multumesc mult pentru ajutorul acordat.
Cel mai recent răspuns: Loretta30 , utilizator 21:32, 28 Martie 2011
asteptati sa vi se faca o solicitare in acest sens k poate renunta partea respectiva si nu o sa va mai ceara cheltuielile.
este bine oricum, cand va fi momentul, sa stabiliti cu persoana cum veti face plata.
Multumesc mult!
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil nationalizat; actiune la cedo Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Am o mare dilema. Mi s-a respins ca nefondat recursul la procesul initiat in temeiul L.10 a imobilelor nationalizate bunicilor mei. Imobilele nemaiexistand ... (vezi toată discuția)
Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila addriantudor addriantudor Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine asupra urmatoarei probleme. In data de 22 august 2010 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de ... (vezi toată discuția)