avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Pe 7 martie 2011 mi s-a nascut un copil din a doua casnicie, mai am un copil de aproape 17 ani din prima casnicie pentru care platesc pensie alimentara.
Ce acte trebuie sa depun la dosar in cazul recalcularii pensiei alimentare si care sunt taxele deschiderii acestui proces?
Cel mai recent răspuns: ContSters185034 , utilizator 21:53, 28 Martie 2011
trebuie sa faceti actiune pentru recalcularea -micsorarea pensiei alimentare. sa depuneti certificatul de nastere al copilului nascut recent si in privinta cheltuielilor, depinde de onorariul avocatului, ca acesta variaza de la avocat la avocat.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei alimentare carmenita24 carmenita24 Bună dimineața,aș dori să știu cum să procedez în situația în care mă aflu și anume: soțul meu plătește pensie alimentară în cuantum de 50% din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neachitata buna ziua, sotul meu are un copil ... preda camelia preda camelia pensie alimentara neachitata buna ziua, sotul meu are un copil cu handicap din prima casatorie.a fost executat silit , copilul fiind nascut in 2016,el a ... (vezi toată discuția)
Solicitare micsorare pensie alimentara nicoara_a nicoara_a Buna ziua. Incepand cu 1 iulie inceteaza contractul de munca pe care il am. De 12 ani platesc pensie alimentara, si incepand cu 1 iulie ramanand fara ... (vezi toată discuția)