avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru ca am condus sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru ca am condus sub influenta alcoolului

buna ma poate ajuta c.v. An 2010 pe data de 02-03-2010 mia fost retinut permisu de conducere. pentru ca am condus sub influienta alcoolului am avut alcoolemia de 2,31 an aierul expirat si 1,35 in sange pe 07-12-2010 sa terminat procesu .Si nu stiu nimic pana acuma ce se poate intampla ,ce sa fac sa aflu ceva.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:16, 29 Martie 2011
cautati aici:[ link extern ]
Cum sa asteptati dvs. atatea luni fara sa va interesati de solutia data de instanta?
In cazul in care ati fost prezent la ultimul termen de judecata, ati pierdut si posibilitatea exercitarii cai de atac.
Hotararile penale nu se comunica, se comunica doar o copie a dispozitivului instantei si asta numai in situatia in care ati lipsit de la la judecata si pronuntare.
Hotararea instantei o puteati afla inca de-a doua zi de la condica de sedinte.
Iar daca ati fost condamnat definitiv, cum banuiesc ca s-a si intamplat, permisul dvs. s-a anulat.
Verificati solutia la condica sau pe portal- trebuie sa stiti nr. de dosar.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea codului rutier bogdan florin ionel bogdan florin ionel buna seara numele meu este florin am o problema cu permisu mia fost suspendat pt 2 luni cica pt un accident bine toate bune si frumoase permisu se retine in 4 ... (vezi toată discuția)
Sentinta catalin231 catalin231 buna seara pe 21 01 2014 am primit o comdamnare de 2luni inchisoare cu aplicarea art 81 atit scrie pe portal just ,acasa nu am primit nicio hotarire nu stiu ... (vezi toată discuția)
Perimat ContSters236934 ContSters236934 Sunt parat intr-un proces de partaj de prin 2010, reclamanta este plecata din tara. Istoric: 07/05/2010 Amânat Solutie: pentru comunicarea ... (vezi toată discuția)