Am un proces in care sunt invinuita de complicitate la inselaciune, art 215.cod penal. Conditiile in care am ajuns aici-am scris o adeverinta si fisa de plata ptr o persoana pe care nu o cunosc , rugata de un prieten care mi-a garantat ca nu vor fi probleme, ca omul lucreaza, fara carte de munca,e serios.Acesta nu a platit nimic din creditul contractat, a plecat din tara iar cel care a intervenit ptr el e si el plecat din tara. La dosar exista o declaratie a celui care a imprumutat banii prin care spune cum a fost ajutat, precizand ca nu cunoaste persoana care a scris adeverinta. Eu am recunoscut ca am scris-o in fals...Pe atunci nu stiam ca nu e bine sa fi asa sincer, sau prost...Intrebarea mea-la ce ma pot astepta cel mai sigur. prejudiciul e in jur de 10000 lei cu ot cu dobanzile calculate de BRD.
am contactat familia, baiatul e plecat din tara, parantii spuneau ca vor sa achite ei datoria, ca vor veni la banca, etc(ei stau la 70 km de oras), i-am sunat, astazi spuneau ca vine mama, si mi-a raspuns ca e in spital, apoi a discutat cu cineva, voce barbateasca, si a inchis telefonul. Am incercat sa mai sun dar mi-a respins apelul...
Magazinul de paine
Georrge
Salut...am si eu o problema si as vrea sa stiu cam cum s-ar termina. Intr`o seara am plecat de la discoteca cu 2 prieteni si fiind in stare de ebrietate am ... (vezi toată discuția)