avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru judiciar

daca nu am platit taxa de timbru judiciar,reprezentand diferenta de evaluare imobile aflate in partaj,ce mi se intampla?
Efectiv nu am avut acesti bani!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:52, 29 Martie 2011
Sanctiunea pentru neplata taxei de timbru este anularea cererii ca insuficient timbrata. Daca nu aveti banii necesari si indepliniti conditiile ati fi putut solicita un ajutor public judiciar.
Daca vi se aproba o cerere de ajutor public judiciar puteti fi scutita sau se poate aproba esalonarea platii in mai multe rate lunare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru esalonata neplatita dupa judecata Antoanela Geaman Antoanela Geaman supun dezbaterii urmatoarea situatie: taxa de timbru pentru pataj esalonata in 24 rate lunare de instanta. procesul se finalizeaza dupa 11 luni, adica dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune repus pe rol raluca32 raluca32 Am un proces de partaj pe rol , un proces anevoios si greu au fost in partajare doua imobile s-au parcurs toti pasii s-a pronuntat admitrea in principiu in ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare la incheierea privind solutionarea cererii de ajutor public judiciar? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua, speta pe care vreau sa v-o supun atentiei este urmatoarea: in 15 02.2013 am formulat o cerere de chemare in judecata, avand obiect obligatia de a ... (vezi toată discuția)