avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj si pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj si pensie alimentara

in urma divotului am primit copilul in grija mea fostul sot fiind obligat la pensie de intretinere pentru minor pe care nu am primit-o niciodata
--el a ramas in locuinta cu toate bunurile noastre eu cu copii am plecat iar dupa doi ani a luat toate bunurile si le-a dus la mama lui fara ca noi sa facem partaj si unele lucruri nu sunt pe numele nostru dar platite de mine dupa divort iar altele luate prin credit si inca neachitate dar el si le-a insusit fara stirea mea si fara acordul meu .
--ii pot face plangere penala pentru aceste fapte?cum ii pot face evacuarea sa pot intra in posesia locuintei fiin facut contract de inchiriere pe numele meu si proprietar
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 10:12, 29 Martie 2011
- ii faceti plangere pt abandon de familie pt neplata cu rea credinta a pensiei de intretinere (305 cp)
- ii faceti plangere pt furt intre soti (210 cp)
puteti cere evacuarea lui in instanta, dar daca exista posibilitatea (ma gandesc la plata chiriei), reziliati contractul cu proprietarul si inchiriati o alta locuinta
gi_jane2 a scris:

- ii faceti plangere pt abandon de familie pt neplata cu rea credinta a pensiei de intretinere (305 cp)
- ii faceti plangere pt furt intre soti (210 cp)
puteti cere evacuarea lui in instanta, dar daca exista posibilitatea (ma gandesc la plata chiriei), reziliati contractul cu proprietarul si inchiriati o alta locuinta

1)Nu poate fi vorba de furt intre soti din moment ce divortul a fost admis.
2)Deschideti urgent actiune de partaj
3)Intradevar aici este vorba de proasta gestionare a spetei de catre avocat.
4)Depinde cum arata hotararea de plata a pensiei de intretinere...,ar fi trebuit sa fie cu propire de la sursa...
5)Deschideti actiune de evacuare si intrare in posesie a bunului dv. ce fara drept il foloseste fostul sot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti vacarus catalin vacarus catalin mia luat sotia masina inscrisa pe numele meu dobindita inpreuna si nu imi mai da voie sa o folosesc.am facut o plingere la politie pe art 210 .cum pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Autoturism in devalmasie AdyW AdyW In urma divortului, fosta sotie a renuntat la propriul copil, dar nu si la autoturismul achizitionat in timpul casatoriei printr-un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Riscuri privind folosirea bunurilor comune numai de catre o parte, atat inainte cat si dupa divort! zamatei zamatei Ce riscuri civile sau penale pot interveni in situatia in care se folosesc bunuri comune, dobandite in timpul casatoriei, numai de catre una dintre parti, pana ... (vezi toată discuția)