avem o fii ca de 20 de ani . Daca se va pronunta divortul vom avea si partaj de facut
apartament ,masina si mai avem si un credit la banca pe care l-am contractat dupa ce el a intentat actiunea de divort inainte de prima infatisare de fapt a fost o refinantare pe care am contractat-o pe numele meu el fiind coplatitor si de fapt el are venit mai mare, dar banca a luat in calcul ca eu eram client mai vechi .E foarte complicat de aceea va rog sa ma ajutati cu intampinarea pe care pot sa o aduc.
corect ar fi sa apelati la un avocat sa va redacteze intampinarea sau cerere reconventionala, dupa cum doriti sa procedati si functie de ce e scris in cerere de sotul dvs.
aveti posibilitatea ca cereti la randul dvs, respingerea cererii de divort daca sotul nu are motive reale de divort.
exista si posibilitatea sa nu depuneti nimic la dosar, la primul termen sa cereti o amanare sa va angajati avocat, apoi abia sa ziceti ca nu sunteti de acord cu divortul...
nu este obligatoriu ca dupa divort sa faceti partajul imediat. in fata bancii oricum sunteti impreuna raspunzatori pt acest credit si in caz de neplata, puteti fi executati amandoi, se poate ajunge prin executare silita si la bunurile pe care le aveti de impartit.
daca veti plati singura acest credit dupa divort, e contributia dvs proprie si la partaj puteti cere o cota mai mare din bunuri daca dvs contribuiti mai mult la achitarea lor