avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cartea de imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cartea de imobil

Buna ziua. Va rog frumos sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: cartea imobilului trebuie predata de fostul presedinte al asociatiei de proprietari actualului presedinte in prezenta unui organ al politiei sau a "sectoristului" de zona (asa cum se exprima vechea "garda")?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: arockz , utilizator 17:59, 22 Iunie 2011
Unde/cine pastreaza cartile de imobil ale cladirilor demolate?
Exista vreo prevedere legala in acest sens?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 21 Iunie 2011
anele2010, utilizator
Se demoleaza o data cu imobilul!
Nu inteleg. Ati putea sa detaliati si sa indicati o baza legala?

Multumesc.
Cartea de imobil este interfata intre asociatie si evidenta populatiei si structurile MAI - in special politia de proximitate.

Nu cred ca se poate arunca odata cu demolarea imobilului, dar cel mai exact va poate raspunde tocmai politia de proximitate. Poate o iau ei la arhiva, sau va spun sa o aruncati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie inscrierea in asociatia de proprietari? ce acte ... CBM CBM Este obligatorie inscrierea in asociatia de proprietari? Ce acte sunt necesare pentru inscrierea in asociatia de proprietari? Poate un proprietar să refuze ... (vezi toată discuția)
Cartea de imobil m.belu m.belu Conform OUG 97/2005, deduc faptul ca trebuie sa existe carte de Imobil la asociatiile de proprietari. La asociatia din care fac parte, nu exista si am ... (vezi toată discuția)
Decizie carte de imobil. user_ro user_ro Dacă o persoană NU a fost desemnată explicit prin decizie a adunării generale de la o asociație de proprietari, dar se ocupă de cartea de imobil i se ... (vezi toată discuția)