avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont bancar blocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont bancar blocat

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine ,an octombrie anul 2010 a fost blocat un cont an banca ,contul fiind al tatalui meu care a decedat ,cardul se afla la fratele meu vitreg,iar bani au fost scosi de pe card anul acesta,cum e posibil .multumesec
Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 17:07, 29 Martie 2011
Cine a solicitat blocarea contului? Daca aveti acces la acele documente pe baza corora s-a blocat contul, mergeti la banca si cereti explicatii. Ati facut succesiunea?
da sa terminat succesiunea,a ramas sora singura mostenitoare ca fatele vitreg nu sa prezentat an cele 6 luni de la deces el detinand cardul a scos bani antre timp,contul a fost blocat,nu stim cum a fost cu putinta sa se poate scoate bani de pe card,noi acum nu stim daca cardul a fost blocat sau nu .
In primul rand, cine va informat ca contul este blocat! Mergeti la banca respectiva si solicitati informatii despre contul respectiv, daca s-a dezbatut in succesiune si suma din cont, atunci cel care a ridicat banii poate fi acuzat de furt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)
Contestare imputernicire erhabe erhabe Buna seara! In ce masura se poate contesta o imputernicire in conditiile in care aceasta este facuta cu mai putin de o luna de zile inaintea decesului ... (vezi toată discuția)
Card bancar Radu.H Radu.H Bună ziua! Tatăl meu avea un card de credit pe care primea pensia. A fost internat în spital iar la scurt timp a decedat, cea cu care trăia a folosit ... (vezi toată discuția)