Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine ,an octombrie anul 2010 a fost blocat un cont an banca ,contul fiind al tatalui meu care a decedat ,cardul se afla la fratele meu vitreg,iar bani au fost scosi de pe card anul acesta,cum e posibil .multumesec
Cine a solicitat blocarea contului? Daca aveti acces la acele documente pe baza corora s-a blocat contul, mergeti la banca si cereti explicatii. Ati facut succesiunea?
da sa terminat succesiunea,a ramas sora singura mostenitoare ca fatele vitreg nu sa prezentat an cele 6 luni de la deces el detinand cardul a scos bani antre timp,contul a fost blocat,nu stim cum a fost cu putinta sa se poate scoate bani de pe card,noi acum nu stim daca cardul a fost blocat sau nu .
In primul rand, cine va informat ca contul este blocat! Mergeti la banca respectiva si solicitati informatii despre contul respectiv, daca s-a dezbatut in succesiune si suma din cont, atunci cel care a ridicat banii poate fi acuzat de furt.
Card bancar
Radu.H
Bună ziua!
Tatăl meu avea un card de credit pe care primea pensia. A fost internat în spital iar la scurt timp a decedat, cea cu care trăia a folosit ... (vezi toată discuția)