avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

buna ziua . as vrea sa stiu in cazul in care am ramas insarcinata si am doar 2 luni pe cartea de munca, as putea sa achit o luna in plus pentru a putea benefcia de indemnizatie crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:38, 29 Martie 2011
Acordarea indemnizatiei nu este conditionata de plata contributiilor catre bugetul de stat, ci de faptul că in ultimul an anterior datei nasterii copilului, să aveti realizate timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit .
Nu,conform legislatiei in vigoare.
Aveti o sansa daca in cele doua luni inainte de angajare ati fost eleva, studenta sau ati fost in somaj indemnizat (ca absolvet al unei forme de invatamant).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxelor pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului dimamonicaelena dimamonicaelena Buna ziua! Sunt angajata de 7 luni la o firma , insa vreau sa demisionez. Unde si cum pot plati personal taxele pentru continuitatea contractului de munca, in ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie pentru ccc? vioado vioado sunt in somaj, pe data de 24 aprilie 2011 termin somajul si as dori sa raman insarcinata, pentru a putea beneficia de indemnizatia de crestere copil (cei 2 ... (vezi toată discuția)
Obținerea indemnizației de creștere copil în calitate de viitoare studenta christal christal Buna ziua, În ce condiții pot obține indemnizația de creștere a copilului în următoarea situatie: - am lucrat cu contract de munca pana în ... (vezi toată discuția)