avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare infiintarii SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare infiintarii SRL

1. Declaratia asociatului /administratorului trebuie autentificata de notar sau este suficient ca inscris sub semnatura privata? ( declaratia cu privire la cazier judiciar)
2. Specimenul de semnatura poate fi dat si in fata judecatorului delegat (sau inlocuitorului acestuia)de la ORC sau trebuie sa merg la notar pt un specimen de semnatura autentificat?
3. Statutul societatii trebuie autentificat sau este suficient ca inscris sub semnatura privata?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 11:54, 29 Martie 2011
Declaratiile si specimenul de semnatura se dau fie la notar fie la Registrul Comertului.
Actul constitutiv al societatii sau Statutul trebuie semnat de catre asociati-e suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri inainte de infiintare hillfingerr hillfingerr Buna ziua. In urma studiului unor numeroase legi si ghiduri privind infiintarea unei firme (SRL) am ramas cu cateva nelamuriri cu care sper sa ma puteti ... (vezi toată discuția)
Cedare parti sociale srl simao simao Buna ziua, Sunt asociat (50%) si adminsitrator al unui SRL. Doresc sa cedez toate partile mele sociale unui tert si de asemenea sa renunt la calitatea de ... (vezi toată discuția)
Preluare firma laurens laurens Vreau sa va intreb si eu ce acte sunt necesare pentru a prelua firma tatalui meu.Firma este deschisa din vara anul trecut si nu are nici o activitate.Eu vreau ... (vezi toată discuția)