avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informatii - imobile detinute de o pers fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informatii - imobile detinute de o pers fizica

Care ar fi procedura pentru a afla ce bunuri imobile detine in proprietate o persoana fizica, ruda decedata.
In afara de casa, mai are si terenuri dar nu stim ce suprafata si unde se afla.
Cel mai recent răspuns: STAN MARA , utilizator 12:33, 29 Martie 2011
Se merge la primarie si se cere un extras de carte funciara
multumesc
trebuie pe baza unei cereri banuiesc. Si cam in cat timp s-ar elibera?
PROBLEMA E CA NU CUNOSC NUMAR CADASTRAL SI NICI NUMAR CF
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
STAN MARA, utilizator
OCPI-ul elibereaza extrasele de carte funciara pentru informare, nu primaria. Cerere la primarie, la directia taxe si impozite locale, pentru comunicarea bunurilor impozabile cu care decedatul figureaza in evidente si cerere la OCPI (termenul de raspuns este de 30 de zile). Se vor atasa certificatul de deces si acte de stare civila din care sa rezulte gradul de rudenie.
Kyandra a scris:

OCPI-ul elibereaza extrasele de carte funciara pentru informare, nu primaria. Cerere la primarie, la directia taxe si impozite locale, pentru comunicarea bunurilor impozabile cu care decedatul figureaza in evidente si cerere la OCPI (termenul de raspuns este de 30 de zile). Se vor atasa certificatul de deces si acte de stare civila din care sa rezulte gradul de rudenie.

MULTUMESC
STAN MARA a scris:

Kyandra a scris:

MULTUMESC

La cererea catre OCPI AR TREBUI sa atasez si raspunsul de la primarie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu nr. cartii funciare si nr. cadastral? ken ken Buna ziua. In urma cu peste 10 ani parintii mei au vandut imobilul in care locuiam unuia dintre bunici. Contractul de vanzare-cumparare incheiat la notar nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren probleme cu primaria ohiki ohiki Buna ziua. In urma decesului parintilor mei am descoperit contracte prin care tatal meu a cumparat terenuri . Conform extraselor CF , acestea apar ca teren ... (vezi toată discuția)
Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)