avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura fiscala

In momentul in care platesti un serviciu, factura emisa poate fi considerata "proprietatea" cumparatorului?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: plucian , utilizator 23:07, 29 Martie 2011
Foaia pe care este emisa factura fiscala in principiu se considera ca este proprietatea celui care o detine ( fiind bun mobil). Poate ar trebui sa dati mai multe detalii. Nemultumirea dvs deriva din faptul ca nu vi s-a inmanat o factura, desi ati efectuat plata?
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
aianaa, utilizator
Indicat ar fi sa detaliati putin problema dvs, intrebarea nu prea are sens.
Factura este un document nu un bun.
ma gandesc ca poate fi considerata ca un bun necorporal atata timp cat valoarea acelei facturi, gen onorar avocat, o poti solicita in instanta in cadrul unui proces...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat carmencita76 carmencita76 Buna ziua, Baietelul meu are o renta lunara hoatarata de instanta care nu se plateste.Dl avocat impreuna cu executorul imi recupereaza banii o data pe an.Dl ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala plucian plucian Va rog sa-mi comunicati modul in care s-ar putea rezolva situatia de mai jos. Am facut o palngere penala, sub acuzatia de evaziune fiscala, impotriva ... (vezi toată discuția)
Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)