Buna ziua,
Baietelul meu are o renta lunara hoatarata de instanta care nu se plateste.Dl avocat impreuna cu executorul imi recupereaza banii o data pe an.Dl avocat are un onorariu care se vireaza la mine in cont de fiecare data cand se face executarea. L-am intrebat daca pot sa ii virez in cont banii dar a spus ca nu pentru ca el a emis o factura si chitanta care este la dosar.Intrebarea mea este cum dovedesc ( in cazul in care ar fi nevoie) ca am platit onorariul daca eu nu primesc nici un act ?
va multumesc frumos
Buna ziua,
Cred ca puteti face plata online si pastra copiile de pe extrasele de cont.
Da "Detalii" puteti trece: Onorariu executare silita dosar nr....
exact asta e problema, nu pot sa ii virez banii.Asa am vrut si eu. Dar raspunsul a fost ca exista o chitanta la dosar. Dar chitanta ,ma gandesc ,este pe numele celui care plateste onorariul adica al celui executat. Nu ar trebui executorul sa vireze banii in contul avocatului direct si nu in contul meu?
Pai dvs. sunteti clientul. Normal, avocatul va factureaza dvs.. Transmite factura catre executor cu titlu de cheltuiala. Daca nu l-ati platit inca si a emis factura si chitanta, va trebui sa ii achitati in mana. Puteti sa ii solicitati un duplicat al documentelor. In mod normal, o factura si o chitanta sunt in contabilitate si una la client. La instanta, in copie.