avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil + sediu social
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil + sediu social

Buna ziua,

Am o problema. Sunt PFA si am sediul social intr-un imobil detinut de parintii mei. In momentul de fata se pune problema vanzarii acelui imobil. Este cumva nevoie de acordul meu? Dar daca vreau sa ma opun vanzarii, pot?

Multumesc
Nu puteti sa va opuneti vanzarii pentru ca nu sunteti proprietar si nu aveti nici un drept. Aveti obligatia de a va schimba sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia/ muta sediul pfa? Cristi20000 Cristi20000 Detin un imobil (prima casa) pe numele meu . Am fost casatorit iar sotia a avut un PFA cu sediul in acest imobil.Dupa partaj imobilul mi.a revenit mie fiind in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa cumpar o locuinta si am aflat ca exista un sediu pfa la adresa. cum scap de acest pfa ? bebemariaelena bebemariaelena Buna seara, Va rog sa ma indrumati in speta urmatoare: Sunt pe punctul de a cumpara o locuinta si cautand pe net am aflat ca exista un PFA cu activitate ... (vezi toată discuția)
Pfa - servicii pe cale electronica - sediu kutez kutez Stimati forumisti, ingaduiti-mi sa apelez la domniile voastre cu urmatoarea problema. [b]Contextul intai:[/b] [+] Vreau sa-mi fac PFA (servicii pe care ... (vezi toată discuția)