avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plingere penala pentru neinregistrarea contractului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plingere penala pentru neinregistrarea contractului de munca la ITM

Care sunt articolele de lege prin care Administratorul poate fi trans la raspundedre pentru neinregistrarea la ITM a contractului de munca si efectuarea de plati cu carecter salarial direct in contul personal ?

Care sunt autoritatile care trebuiesc sesizate si care este temeiul ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 29 Martie 2011
Puteti sesiza ITM-ul ... Inspectoratul Teritorial de Munca este un organ de specialitate aflat in subordinea Inspectiei Muncii, care controleaza aplicarea unitara a legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca la toate persoanele juridice si fizice din sectorul public, mixt, privat si alte categorii de angajatori, cu exceptiile prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reclamam angajatorii ca nu respecta drepturile angajatilor? damici damici Cum reclamam angajatorii ca nu respecta drepturile angajatilor?..si ce sanse avem ca sa fie sanctionati? (vezi toată discuția)
Neplata salarului PantaLucian PantaLucian unde pot gasi si eu un model de plangere pentru neplata salariului de catre angajator ? (vezi toată discuția)
Biroul meu a devenit o bucatarie dianam5 dianam5 De curand biroul in care lucrez (la o institutie publica) s-a transformat intr-o bucatarie: oamenii vin si iau masa aici in grup de cate 10 aproximativ-in ... (vezi toată discuția)