avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Biroul meu a devenit o bucatarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Biroul meu a devenit o bucatarie

De curand biroul in care lucrez (la o institutie publica) s-a transformat intr-o bucatarie: oamenii vin si iau masa aici in grup de cate 10 aproximativ-in plina pandemie. Am sunat la ITM sa intreb daca ma pot ajuta cu ceva si mi-au raspuns ca treaba lor e sa se ocupe doar de companii, nu si de institutii de stat ( e adevarat? pentru ca eu nu cred) La ce alta institutie as putea face sesizare inainte de a merge in instanta si ce probe mi-as putea aduna pentru a dovedi acest lucru. Am notificat deja institutia privind aceasta problema. Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:59, 18 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inspectoratul Teritorial de Munca este un organ de specialitate aflat in subordinea Inspectiei Muncii, care controleaza aplicarea unitara a legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca la toate persoanele juridice si fizice din sectorul public, mixt, privat si alte categorii de angajatori, cu exceptiile prevazute de lege.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reveniti la ITM cu o sesizare scrisa. Se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Pentru nerespatarea distantarii intre persoane si aglomerarea spatiilor puteti sesiza DJSP tot in scris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala pentru neinregistrarea contractului de munca la itm giuseppe07 giuseppe07 Care sunt articolele de lege prin care Administratorul poate fi trans la raspundedre pentru neinregistrarea la ITM a contractului de munca si efectuarea ... (vezi toată discuția)
Cum reclamam angajatorii ca nu respecta drepturile angajatilor? damici damici Cum reclamam angajatorii ca nu respecta drepturile angajatilor?..si ce sanse avem ca sa fie sanctionati? (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca necesara pentru pensionare Camy245 Camy245 Buna seara. Am si eu o \"problema\", poate ma puteti ajuta: tatal meu a lucrat in perioada 1978-1983 la o societate\"x care incepand cu anul 1990 a fost ... (vezi toată discuția)