avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort la batranete dupa 2 ani de casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort la batranete dupa 2 ani de casatorie

Cum poate divorta un barbat de 84 de ani de sotia lui cu care s-a casatorit de 2 ani. Mentionez ca sotia nu locuieste cu el, vine de cateva ori pe saptamana cateva ore la el. Are nevoie de martori chiar daca si ea va fi deacord cu divortul?
Dar daca ea nu va fi deacord cu divortul, va fi dificil de a se obtine divortul?
va multumesc!
Buna ziua!
Divortul la 84 de ani, din punct de vedere juridic , se face in aceleasi conditii ca si la oricare alte varste.
Daca ambii soti sunt de acord si permitandu-mi, cu acordul dvs., sa consider ca nu aveti copii minori rezultati din aceasta casatorie, merge foarte repede, eventual chiar un singur termen de judecata si fara martori.
Daca unul dintre soti nu este de acord, va trebui sa aduceti cel putin un martor care sa confirme ca aceasta casatorie nu mai poate contiuna si in 2-3 termene de judecata estimez ca se poate incheia.
Cu stima,
av. Silviu Serban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 3 luni ByOn ByOn buna seara . am o intrebare scurta .se poate divorta dupa 3 luni de casatorie daca nu au copii si nu a nimic de impartit? (vezi toată discuția)
Martori pt divort doru anghel doru anghel am rugamintea sa-mi spuneti daca este obligatoriu sa am martor intr-un proces de divort cu care sotia nu este de acord. Nu gasesc pe nimeni care sa ... (vezi toată discuția)
Divort la cinci luni dupa casatorie sonder sonder Buna.Am nevoie de cateva informatii legate de divort.Suntem casatoriti de cinci luni,nu avem copii,nu vor exista bunuri de impartit,totul se face de comun ... (vezi toată discuția)