avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... regulamentul in scarile de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

regulamentul in scarile de bloc

As vrea sa stiu daca este voie sa se fumeze in scarile de bloc.Am un vecin care isi aduce toti prietenii la el dar nu fumeaza in casa ci pe scara.eu am probleme de sanatate iar fumul de tigara imi face rau.Eu locuiesc cu un etaj mai sus si sunt nevoita sa inghit fum de cate ori urc sau cobor.in afara de asta mai tranteste usile fluiera urla imi adreseaza cuvinte vulgare .
Cel mai recent răspuns: ogra , utilizator 21:42, 29 Martie 2011
Nu interzice nici o lege dar adunarea generala poate da o hotarare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poluare sonora si poluarea aerului IlieMobre IlieMobre Locuiesc la etajul 2 intrun bloc din ultracentrul muncipiului Cluj Napoca . Geamurile dau inspre o curte interioara extrem de linistita . Zillnic sunt deranjat ... (vezi toată discuția)
Fumul de tigara de la vecini OmNecajit OmNecajit Ce pot sa fac cu vecinii care fumeaza in apartament si fumul de tigara vine prin aerisirea comuna la noi ceilalti ?? Blocul nostru are 3 etaje, vecinii cu ... (vezi toată discuția)
Despre viata la bloc - fumatul pe geam gabriela_d2001 gabriela_d2001 locuiesc la bloc si as dori sa stiu cum se poate rezolva urmatoarea situatie: vecinul de la etajul sapte (eu stau la opt) fumeaza pe fereastra.tot fumul intra ... (vezi toată discuția)