avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre viata la bloc - fumatul pe geam
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre viata la bloc - fumatul pe geam

locuiesc la bloc si as dori sa stiu cum se poate rezolva urmatoarea situatie: vecinul de la etajul sapte (eu stau la opt) fumeaza pe fereastra.tot fumul intra la mine in casa. eu nu sunt fumatoare si mi-e foarte greu sa respir pana se aeriseste.se adauga spatiul mic, nu am unde sa ma ascund, si caldura. i-am explicat situatia si si l-am rugat sa nu mai fumeze pe fereastra ci in casa sau afara. a refuzat si procedeaza la fel in continuare.
ce pot sa fac in aceste conditii?exista vreo reglementare legala in asa fel incat sa nu mai inghit fumul lui in propria casa?
va multumescpt. ajutor!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 12:24, 17 August 2015
Va confruntati cu vicisitudinile traiului in comun
Este o problema delicata deoarece practic omul fumeaza in proprietatea lui,fara sa constientizeze neajunsurile pe care le poate crea acelora care nu suporta fumul de tigara
Puteti sesiza oficial autoritatea de sanatate publica locala
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2015
ynocentta, utilizator
Sau puteti scutura niste covoare (eventual presul de la usa) de fiecare data cand iese sa fumeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Miros tigara de la vecin Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Eu stau la etajul 4 si in fiecare zi simt miros de tigara in balcon sau camera. Mirosul de tigara vine de la vecinul de sub mine, care fumeaza ... (vezi toată discuția)
Fum tigara de la vecini Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, o singura scara. La etajul de deasupra, un vecin fumeaza zi si noapte, pe balcon. E la el in casa, si nu prea, ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa legal de un fumator? Naeadrian1 Naeadrian1 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: Locuiesc intr-un bloc de locuinte la etajul 2 din 4. Vecina de sub mine fumeaza de rupe pe balcon. Tot fumul de ... (vezi toată discuția)