avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... transfera
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

transfera

Cum se poate transfera/ vinde o firma de la o persoana la alta? firma detinand un imobil si un autoturism, nu mai are activitate comerciala, dar inchiriaza imobilul si mai are datorii catre stat...
Cel mai recent răspuns: stefana_23 , utilizator 17:22, 29 Martie 2011
Banuiesc ca este vorba de un SRL.
Se va face cesiunea partilor sociale si se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei.
Daca sunt datorii fata de administratia financiara si fata de alti creditori trebuiesc platite deoarece altfel nu se poate face cesiunea
contractul de cesiune se face pe o anumita perioada!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit cesiune parti sociale Ligia G Ligia G Probabil ca a mai fost pus in discutie acest subiect, dar am incercat sa aflu de la administratiile financiare de sector care este valoarea impozitului in ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma cu datorii office.carmen office.carmen Un colaborator doreste sa isi vanda societatea,care are datorii mari la stat . Este in vigoare legea potrivit careia vanzarea unei firme cu datorii,fara ... (vezi toată discuția)
Desfiintare firma cu datorii cmihailescu cmihailescu Am infiintat cu inca 2 asociati o firma (srl) specializata pe publicitate in 2007 care nu a functionat decat un an. Nu ne-a mers, asa ca am abandonat ideea de ... (vezi toată discuția)