Un colaborator doreste sa isi vanda societatea,care are datorii mari la stat . Este in vigoare legea potrivit careia vanzarea unei firme cu datorii,fara control fiscal prealabil,se pedepseste ?
Se poate cesiona(vinde ) firma doar daca sunt platite datoriile;
Acum hotararea privind cesiunea de parti sociale se publica in Monitorul Oficial al Romaniei .Sunt urmarite de catre creditori aceste hotarari si au termen in 30 de zile sa faca opozitie la vanzare;
* O idee mai buna ar fi sa o introduceti singuri in faliment;
Datoriile sunt catre stat :,impozit pe salarii,profit,tva ...si toate celelalte . Nu,cu siguranta nu vor dori sa declare societatea falimentara...vor pur si simplu sa cesioneze partile; personal,mi se pare dubios ca cineva sa fie interesat in achizitionarea unei asemenea societati si vroiam sa stiu urmarile .
Firma cu datorii
Laurentiu00
Buna Seara , doresc sa vand o firma cu datorii catre bugetul de stat , aprox 20.000 lei . Ce pot sa fac sa nu mai fiu urmarit de catre stat , am activ un ... (vezi toată discuția)
Orc
av.T.M.
Buna ziua. As dori sa vand firma cuiva insa am datorii la stat si daca as face cesiune de creanta am inteles ca Finantele ar face opozitie. Am inteles ca ar ... (vezi toată discuția)