avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire sot

sotul este decedat de 1 an si 10 luni - in termen de 6 luni de la deces am depus la notar pentru succesiune - as dori sa stiu daca mosternirea este afectata de recasatoria mea -va multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:24, 29 Martie 2011
Nu e afectata. (de fapt, pentru raspunsul acesta am cam stat sa ma gandesc ...la ce v-oti fi gandit cand ati adresat intrebarea).
Mostenirea nu se pierde prin casatoria vaduvei. (asta era temerea?).
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
romascanu, moderator
repede v-ati recasatorit! felicitari! faptul ca v-ati recasatorit nu afecteaza cu nimic dreptul dvs de mostenire privind bunurile sotului.
Voia sa stie daca acea mostenire va apartine si actualului sot ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire iuliamariana iuliamariana colega ficei mele este in urmatoarea situatie: A implinit 18 ani in aprilie, tatal ei a decedat in iunie2012, fiind divortat de mama ei din 2006 in 2011 iulie ... (vezi toată discuția)
Veteran scutit de plata impozitelor, decedat sorinudroiu sorinudroiu pana la ce data este scutit de plata impozitelor locale dupa deces, fiind beneficial L44/1944 si D118/1990, L 189/2000 data decesului conform Certificatului ... (vezi toată discuția)
Mostenire Sarasofia Sarasofia Buna ziua ,am si eu o intrebare va rog ,mama a decedat acum 10 ani casa apartinea jumate mamei si jumate bunici materne dupa decesul mamei sa facut succesiunea ... (vezi toată discuția)