avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua ,am si eu o intrebare va rog ,mama a decedat acum 10 ani casa apartinea jumate mamei si jumate bunici materne dupa decesul mamei sa facut succesiunea bunica a ramas cu jumatatea ei iar restu sa impartit intre noi frati si tatal nostru dupa un timp tata sa recasatorit intrebarea mea este actuala sotie a tatalui nostru are dreptul la mostenire? Ii poate face vreun testament sau vreun act pe mostenire! Precizez ca intre timp tatal si actuala sotie au formalizat casatoria
Cel mai recent răspuns: Sarasofia , utilizator 20:17, 15 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa un frate necasatorit maria21_maria maria21_maria buna ziua, fratele mamei mele a decedat si nu a fost casatorit si nu a avut copii . ei au fost doi frati dupa mama . bunicii au divortat cand cei doi ... (vezi toată discuția)
Mostenire - frati buni, frati vitregi gabiraco gabiraco Suntem doi frati la parinti.(eu si sora mea). Dupa 6 ani de casatorie parinti au divortat. Mama s-a recasatorit, in urma casatoriei au rezultat 2 copii(frati ... (vezi toată discuția)
Printul mostenitor stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna seara. va prezint si eu o situatie care este destul de incalcita dar sper sa ma ajutati sa o rezolv. este vorba de mama mea ai carei parinti s-au ... (vezi toată discuția)