avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare-sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare-sfat

BUNA ZIUA
DIN FEB.2010 AM RAMAS IN SOMAJ UN AN
LA TERMINAREA SOMAJULUI AM PRIMIT DOUA DECIZII
UNA PRIVIND FAPTUL CA AM FOST SOMER
ALTA PENTRU REDUCEREA IDEMNIZATIEI CU 15 % DATATA AUG.2010 SI PRIMITA IN MART.2011 IN CARE STA SCRIS CA SE POATE CONTESTA IN 30 ZILE ?
AM CONTRIBUIT PENTRU AJUTORUL DE SOMAJ CA SI PENTRU PENSIE CONFORM LEGII SI AM INTRAT IN SOMAJ IN BAZA UNEI LEGI CLARE PRIVITOR LA IDEMNIZATIA CE URMA SA O PRIMESC
PENSIONARII AU SCAPAT,SOMERII NU
AS DORII SA ACTIONEZ GUVERNUL IN JUDECATA
CUM AR TREBUI SA PROCEDEZ ?
MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: cvv1974 , utilizator 00:14, 30 Martie 2011
in 30 de zile de la data luarii la cunostinta puteti face contestatie acolo unde ati fost indrumat.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare in instanta a deciziei de desfacere a contractului de munca PopaPopas1 PopaPopas1 In data de 21 dec 2011 trebuiau sa se incheie formalitatile de desfacere a contractului de munca, respectiv sa mi se plateasca ultimele drepturi banesti ce mi ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea angajatorului rujancu rujancu Buna ziua, Stimate domn, vin cu rugamintea la dvs. de a ma lamuri intr-o problema. Lucrez la o firma de 3 ani cu ctr. individual de munca iar din 12.feb.2010 ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi dati un sfat marryy_lm marryy_lm Sotul meu se afla in urmatoarea situatie: a lucrat de 40 de ani ,neintrerupt ,in aceeasi unitate cu contract de munca pe durata nedeterminata. Vineri ,i s--a ... (vezi toată discuția)