avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intrprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intrprindere individuala

Pentru o intrprindere individuala(bar) trebuie sa am casa de marcat??
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 21:04, 30 Martie 2011
Da.
Vezi OUG 28/1999.
Multumesc pentru raspuns dar cred ca raspunsul corect este"NU"(ORDONANTA PE CARE MI-AI RECOMANDAT-O art.2,litera h).
Eu nu cred ca activitatea de "bar" intra la acea exceptie; eu cred ca vizate de acel paragraf sunt profesiile gen: avocat, dentist, contabil, etc...
da obligatoriu casa de marcat fiscala amenda e URIASA 8000 lei si trebuie sa o puneti in functiune in urmatoarele zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa casa de marcat? daca imi fac pfa imi trebuie casa de marcat? (vezi toată discuția)
Auditor energetic luminitaegri luminitaegri In situatia in care am un PFA si ofer audit energetic pt constructii, am nevoie de casa de marcat, sau pot factura si emite chitanta fiscala?[quot] (vezi toată discuția)
Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)