avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzatie de furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzatie de furt

buna ziua.am si eu o problema.am locuit cam 5 luni cu mai multe persoane intr un aprtament de 4 camere....apartamentul a fost inchiriat in prealabil de 1 dintre persoane.....eu am fost nemultumit deoarece chiria era mai mica si noi ii dadeam mai multi bani lui...prin urmare eu am plecat de acolo fara sa platesc gazul si internetul pe utima luna....omul m a sunat si m a amenintat ca o sa faca plangere la politie si o sa le zica cai am furat niste bani...ceea ce nu e adevarat..Mentionez ca nu am semnat nici un fel de contract cu acea persoana sau cu proprietarul apartamentului...intradevar persoana a depus planegere la politie unde o sa fiu chemat....cum ma pot apara...o sa scap cu bine?
Daca nu ati furat niciun ban nu vad sa aveti probleme.
da dar posibil ca politistul sa ma intimideze....el zicand ca politistyul e prieten cu el
Pai, va intimideaza?

Nu este nici o fapta penala.
Vedeti sa nu va spuna ca este bine ca recunoasteti ca ati furat (daca nu ati furat).
Daca recunoasteti o sa aveti probleme chiar daca sunteti nevinovat.De ce nu mergeti si dvs la prietenul lui politist cu un prieten avocat ?;)
Atunci nu va poate intimida nimeni.Nici daca vin 5-6 prieteni ai prietenului politistului.:)

avocat Claudiu Lascoschi
tocmai am venit de la politie....politistul nu parea sa fie prieten cu el....omul a zis ca ii lipsesc 7 milioane...si a pus o martora pe una din apartament...care nici nu era acasa cand am plecat yo de acolo...si cica aia zicea ca as fi iesit din camera de la el numarnd nijte bani....si m a mai intrebat si ce fac:))....prietena mea era si ea in aprtament cand am plecat(ea locuind in acelasi aprtament)....as putea sa o pun si pe ea martora?...oriqm acuma o sa ne confrunte...cum ma apar mai bine....?

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt cosminarchip cosminarchip buna ziua.am si eu o problema.am locuit cam 5 luni cu mai multe persoane intr un aprtament de 4 camere....apartamentul a fost inchiriat in prealabil de 1 ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru vatamare corporala admin12 admin12 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care rog pe cineva sa imi raspunda. Sotul meu ( pot sa mai spun sotul meu, deoarece am terminat procesul de divort dar ... (vezi toată discuția)
Art. 337 noul cod penal: refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice marius2484 marius2484 Buna ziua,A-si avea si eu nevoie de pararea dumneavoastra ca specialist si daca s-ar putea chiar sa ma reprezentati in instanta pentru o infractiune potrivit ... (vezi toată discuția)