avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare moara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare moara

Bunicul meu se judeca cu statul roman pentru revendicarea unei mori asupra careia nu mai are decat actul de achizitie din 1950, act ce contine si pretul cu care a fost cumparata.
Moara a fost confiscata de stat in 1956 si au exploatat-o pana in 1970 cand au demolat-o.
A deschis proces dar deocamdata stagneaza deoarece ii cer sa demonstreze ce materiale au fost folosite la constructia morii, cat de mare era etc.
Ce putem face in situatia asta avand in vedere ca nu am gasit niciun document prin care sa demonstram cum era moara?
Cum putem cere despagubiri si pentru exploatarea ei?
Cel mai recent răspuns: user9010 , utilizator 01:30, 31 Martie 2011
Ati incercat sa faceti demersuri la Arhivele nationale sau judetene? acolo trebuie sa gasiti documente despre acest bun al dvs.
da, am incercat si nu au gasit niciun document. alta varianta nu exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)
Revendicare pamant hopingsteam hopingsteam Buna ziua, bunicul meu a fost un boier ce avea 11 hectare de padure si 9 de pamant inaintea instaurarii regimului comunist. Atunci cand a venit regimul ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face acum o succesiune după decesul bunicului - anul 1950? maraV maraV In urma decesului bunicului in 1950, Sectiunea Financiara sector III Albastru a redactat un Proces verbal de evaluare a impozitului succesoral in care erau ... (vezi toată discuția)