avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... plata de doua ori la casa de pensii. Imi pot recupera ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

plata de doua ori la casa de pensii. Imi pot recupera banii platiti a 2-a oara?

Buna!
In 2008 firma la care lucram m-au facut pfa.Am lucrat ca pfa pana in 2009, iar in decembrie acelasi an m-au angajat cu carte de munca neinchizandu-mi pfa-ul.
In 2011 am mers la casa de pensii sa ma interesez ce tb sa fac iar doamna de acolo mi-a zis ca apar cu restante de 600 ron. Am platit acesti bani, la cateva zile m-am interesat ca dc esti angajat cu carte de munca nu mai tb platita cotizatia la casa de pensii. Am mers am intrebat-o pe d-na de acolo si mi-a zis ca nu tb sa platesc acei bani dar nici ca nu mi-i poate da inapoi.
Intrebare?
Mai pot sa-mi recuperez acesti bani ?
Pt ca eu am platit cotizatia la casa de pensii de 2 ori
Pot sa-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: AlexandraSmaranda , utilizator 21:50, 29 Martie 2011
Banii nu se mai pot recupera dar suma platita intra in calculul final de la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil - e adevarat? MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL m-am intalnit astazi cu o doamna care aproba dosarele pentru indemnizatia de crestere copil si intamplator, dintr-o discutie intr-alta mi-a spus ca daca sunt ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic incompatibil cu pfa? idi idi Buna ziua! sunt o desteapta,X-( cons. jur. de cateva luni, care tocmai si-a deschis PFA, cod caen 7414-activ de consultanta pt. afaceri si management.Ideea mea ... (vezi toată discuția)
Contributii cass in cazul pensionarilor danyela68 danyela68 daca sunt pensionar pe caz de boala si am un PFA ,trebuie sa platesc contributia la sanatate ce se intampla daca nu platesc cass,. EDITAT: copiat aici ... (vezi toată discuția)