avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale oug 119/2007
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

oug 119/2007

Am initiat o actiune pe OUG 119/2007 impotriva unui debitor. La primul termen, care a fost la data de 23.03.11 debitorul a formulat o cerere de pregatire a apararii. este posibil? Va precizez ca debitorul nu a depus intampinare in termenul de 5 zile.

Astept un raspuns,
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trust.2003 , utilizator 22:48, 19 Aprilie 2011
da. Codul de procedura ii permite sa formuleze o singura data aceasta cerere. Intampinarea nu a depus-o tocmai pentru ca "se presupune" nu a avut avocat. O va depune la urmatorul termen.
A formulat intampinare si a depus-o. Am primit termen pentru comunicarea intampinarii. La termenul urmator pot depune note scrise in care reinterez si motive sa combat intampinarea debitorului?
Am cerut judecarea in lipsa, pot depune notele scrise prin registratura ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere intampinare recurs ContSters58822 ContSters58822 Daca paratul, castigand in fond, nu depune Intampinare la Recurs, dar cere amanare, motivat, care se accepta, primeste si un nou termen pentru Intampinare ... (vezi toată discuția)
Dilema og 119/2007 sau somatia de plata?? YNAA YNAA Este o intrebare adresata celor care au experienta instantelor pe aceasta tema intrucat se pare ca nici instantele nu au o practica unitara. In ceea ce ... (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)