avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara copii

Doresc sa aflu procedura de divort in situatia in care nu se cunoaste adresa paratei , cu prezumtia ca nu se afla in tara , am ajuns in stadiul de citatie publica intr-un ziar de larga circulatie .Ce mai urmeaza dupa audierea martorilor???

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Martie 2011
mihut_sorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:37, 30 Martie 2011
Daca ati citat-o intr-un ziar de larga circulatie nu mai urmewaza decit administrarea de probe pentru desfacerea casatoriei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul de sotie plecata din tara tase01 tase01 buna ziua , as dori un sfat privind modalitatea de divort in cazul in care sotia este plecata din tara ,(sintem casatoriti de 10 ani ,nu ne-am intilnit de ... (vezi toată discuția)
Divort adela_pacurariu adela_pacurariu In urma cu 3 luni am facut o cerere de divort,azi m-am prezentat la tribunal insa sotul meu nu a venit el fiind plecat din tara.Mi s-a spus de catre doamna ... (vezi toată discuția)
Citatia in monitorul oficial Julia_82 Julia_82 Buna seara, Ma aflu in proces de divort si mi s-a cerut sa public citatia paratului intr-un ziar central (presupun ca Monitorul Oficial) Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)