avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Parintii mei locuiesc in Timisoara.Au o datorie la bugetul local de 3000 lei pe care nu o pot plati.Exista riscul evacuarii si vinderii apartamentului?
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 09:57, 30 Martie 2011
Da. Este o modalitate de executare, daca, dupa ce s-a infiintat poprirea, nu s-au acoperit sumele sau poprirea nu s-a putut efectua pentru ca nu au venituri declarate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bunuri mobile conditii Luciann739 Luciann739 buna ziua Am si eu o intrebare .: As dori sa înmatriculez o mașină pe numele meu insa am câteva datorii către doua firme de recuperări creanțe care mi ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire - "hotarare judecatoareasca" drag_osh drag_osh As dori sa va expun urmatoarea speta. Tatal meu a produs un prejudiciu unui autovehicul al unei firme. S-a terminat procesul in care ceream micsorarea valorii ... (vezi toată discuția)
Poprire efectuata de directia fiscala primarie - suma prea mare in raport cu debitul htdwoodtrade htdwoodtrade Buna ziua. Acum cateva zile am fost instiintat de banca ca s-a blocat contul pentru executare silita de catre Primarie. Stiam ca exista debite catre ei, in ... (vezi toată discuția)