avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sunt inundat de vecin si nu am ce face !!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sunt inundat de vecin si nu am ce face !!!

salutare

locuiesc la bloc la etajul 2 /4 si periodic sunt inundat de catre vecinul de deasupra ( cam de 2 ori pe luna ) . Am asigurare, am chemat de 5-6 ori asiguratorul dar deja si el e scarbit de neimplicarea administratorului de bloc si a vecinului.

PROBLEMA este simpla , vecinul refuza sa repare motivand ca nu este de la el iar administratorul se face ca ploua....tipic romanesc ! Ma duce cu vorba de 4-5 luni ca o sa faca o sa dreaga si nu se implica deloc si tavanul meu e praf !
Am vorbit si cu presedintele de asociatie si nu am facut nimic , imi motiveaza ca nu ii deschide usa vecinul de deasupra mea .....

CE ESTE DE FACUT ??

multumesc.
Cel mai recent răspuns: crazvy , utilizator 19:40, 12 August 2013
mastersoft a scris:

ideea cu robinetul pe coloana este GENIALA ... mai incerc sa tratez cu administratorul sa vedem daca e de acord...el e genul care vrea doar banii si nu vrea sa deranjeze pe nimeni


ati rezolvat cumva?
am o problema similara de la sifonul vecinului
initial a zis ca nu de la el curge, ca a desfundat, ca a curatat
dar cind am fost cu administratorul era o balta verzuie pe jos si un miros indescriptibil
degeaba pun robinet daca s-a adunat deja apa pe jos
multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 August 2013
crazvy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundat de catre vecina de desupra mea. florinm58 florinm58 Locuiesc intr-un bloc de cand m-am nascut de 58 ani ,de-a lungul timpului au fost diverse probleme intre vecini si din cate stiu cam toate si-au gasit ... (vezi toată discuția)
Inundarea vecinului de sub mine hpf2180 hpf2180 De 3 ani de zile ma confrunct cu o problema delicata,sunt acuzat de vecinul de sub mine cum ca il inund.La mine in casa in afara de apa imprastiata cu mopul de ... (vezi toată discuția)